sâmbătă, 11 aprilie 2009

Continuare "Palmares"


Poate unii dintre voi nu stiu cum sta treaba cu acest palmares, in urma caruia Poli a trebuit sa-si schimbe culorile, blazonul, motive pt care a si fost depunctata cu 6 puncte in acest campionat. Lumea iese in strada (vezi foto: 11.000 de persoane in centrul Timisoarei), dar MAFIA din FRF in frunte cu stimatii domni Mircea Sandu si Adalbert Kassai, isi face treaba si are grija ca Timisoara sa nu ajunga acolo unde merita. Pentru cine are rabdare sa citeasca acest articol, va afla purul adevar despre aceasta mizerie produsa de Federatie, motiv pentru care Politehnica Timisoara se afla doar in mintea suporterilor viola : "Lantul Slabiciunilor"

Palmares

Trezit fiind de la ora 10:30, din lipsa de ocupatie, citeam diverse articole pe net...sin gasit urmatoarele:

Poli Timisoara este amenintata cu retrogradarea, iar apa pe Bega fierbe. La propriu. Acolo fotbalul nu este o joaca de copii sau un simplu sport. Timisoara respira fotbal si emana respect. Aratati-mi mie o galerie care isi incurajeaza favoritii desi acestia sunt condusi cu 8-1. Cunoasteti? Palmaresul nu poate fi decat al unei echipe. O persoana fizica nu poate detine un palmares al unei echipe de fotbal pentru ca nu a jucat el pentru acele performante. Nu Zambon este campion! Campioana este Timisoara.

.

Ce se intampla la FIFA si la FRF, deja nu mai conteaza pentru mine. Nu conteaza, atata timp cat niste golani ne vorbesc noua astazi despre respectarea legilor. Niste prosti care ne pozeaza in elevi super dotati al clasei. Timisoara este a lui Toni pentru ca el a fost cel ce a reinventat-o si care i-a redat speranta si placerea pentru fotbal. Astazi atat Toni cat si Poli se lupta ca sa scape.

.

Poate ca atat Poli cat si Toni se vor vedea pusi in situatia de a o lua de la zero. De a invata din nou cum sa traiasca si cum sa se bucure de viata. Poate ca jucatorii vor fi declarati liberi si vor pleca spre alte zari, unde sa nu existe tot felul de lichele care sa le i-a dreptul la munca prin capricile lor. Verdicte date de niste judecatori corupti, la fel ca o operatie pe cord facuta de un doctor renumit pentru cazuri de malpraxis.

.

Pacientul este insa treaz. Respira … 

 (articol preluat de pe mysport.ro)

Revenire in forta...

Dupa mai multe saptamani in care nu am postat din diferite motive (nu am avut net, nu mi`a mers PC, nu am avut chef, timp, si multe alte chestii), astazi o sa revin in forta si o sa postez de 3-4 ori pe saptamana...Imi cer scuze celor care imi citesc bolgul (putini fiind acestia) dar de acum veti avea ce citi...